Transformace sdružení na spolek

Dne 21. 11. 2015 při Valné hromadě došlo na základě zákona č. 89/2012 Sb.(Nový občanský zákoník) k transformaci občanského sdružení RC Modeláři Trutnov o.s. na spolek  RC Modeláři Trutnov z.s.

Na Valné hromadě byly projednány tyto body:
1. Úprava nového názvu spolku - RC Modeláři Trutnov z.s. ( zkráceně RC Modeláři Trutnov )
2. Úprava stanov spolku
3. Volbě statutárního orgánu - Výkonný výbor

Zápis z Valné hromady.

Balhar Vít, předseda spolku


 

RC Modeláři Trutnov

Občanské sdružení "RC Modeláři Trutnov" uskutečnilo dne  20.10. 2012 na letišti ve Volanově v klubovně "Dračí letky" členskou schůzí, na které se zhodnotil první rok činnosti občanského sdružení a schválil program na rok 2013. Pokud máte rádi modely letadel či vrtulníků a rádi byste se k nám chtěli přidat najdete zde přihlášku člena a stanovy sdružení.

Balhar Vít, předseda sdružení


 

Občanské sdružení "RC Modeláři Trutnov" zahájilo svou činnost 28.10. 2011 ustanovující členskou schůzí, na které si zvolili výkonný výbor a schválili program na rok 2012.

Balhar Vít, předseda sdružení


 

Kdo jsme ?

Jsme parta nadšenců z Krkonoš, převážně z okolí Trutnova, která se zajímá o modely letadel, vrtulníků a letectví vůbec. Provozovat letecké modelářství, převážně pak modely letadel se spalovacím či benzínovým motorem větších rozměrů, je v podhůří Krkonoš  dosti obtížné. Důvodem je, v této hornaté části, najít vhodnou plochu, na které by se dalo bez problému létat. Proto jsme v říjnu 2011  založili  občanské sdružení RC Modeláři Trutnov o.s.( dále jen klub).  Jako  klub jsme od místního aeroklubu „ Dračí letka“  získali k provozování naší činnosti část travnaté plochy letiště, na které můžeme bez starostí provozovat letecké modelářství.


Co by jsme rádi ?

Naším hlavním cílem je rozšíření modelářského klubu a propagace rádiem řízených modelů a přiblížení naší činnosti široké veřejnosti. Podat pomocnou ruku začínajícím leteckým modelářům a poradit s výběrem vhodného modelu ať letadla nebo vrtulníků. Předat získané zkušenosti, jak ze stavby modelů, tak i z létání. Máte-li podobné zájmy a nevíte si rady,  kontaktujte nás. 


Jak se stát členem klubu

Členem klubu se může stát každá fyzická osoba a mi budeme velmi rádi za každého nového člena. Není nic jednoduššího, než nás kontaktovat a přijet se podívat do areálu Aeroklubu na naše létání. Chytne-li vás létání za srdíčko a budete-li se mu chtít věnovat, není nic jednoduššího, než vyplnit a podepsat přihlášku. Spolu s přihláškou je třeba zaplatit i členské příspěvky ve výši stanovené členskou schůzí na příslušný kalendářní rok. Členství v klubu je čistě dobrovolné a veškeré finanční příspěvky jsou použity pouze a výhradně pro potřeby klubu. V případě ukončení členství v průběhu roku se finanční prostředky nevrací.


Naše plány

Nadále provozovat letecké modelářství. Vybudovat příjezdovou cestu  k modelářskému letišti v areálu letiště Aeroklubu „Dračí letky“ a vytvořit zázemí pro provozování naší činnosti s možností posezení a pořádání menších akcí.


 
březen 2024
Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Blížící se akce

Kalendář akci KLeMČR

V odkazu najdete všechny plánované akce KLeMČR pro rok 2021.


Statistiky

TOPlist