Létání v Trutnově

PF 2017

Příjemné prožití svátků vánočních a do nového roku hodně zdraví, spokojenosti a mnoho šťastných startů i přistání..


 

Drakiáda 2016

Drakiáda Trutnov

V neděli 2. října 2016 od 13 hodin uspořádali modelářský klub RC Modeláři Trutnov a UFFO-SCT za přispění sponzorů na letišti ve Volanově již čtvrtý ročník tradiční Drakiády "Soutěž v létání draků. Od 12:30 se sjížděli účastníci drakiády a cvičili se v létání s draky. Chladné počasí přilákalo na 80 registrovaných účastníků s rodiči či prarodiči. Větrné počasí vydrželo, i když to chvílemi vypadalo na déšť. Chystaný začátek společného startu se posunul o 15 minut a tak společný start draků vypukl ve 14:15 hodin. Poté celých 60 minut probíhala vlastní soutěž, která se skládala ze tří kategorii. 1. nejrychlejší vzlet draka, 2. nejvýše létající drak, 3. nejhezčí doma vyrobený drak a jedné kategorie létající senior. Soutěž byla ukončena v 15:15 hodin, kdy soutěžící stáhli své draky z oblohy a přesunuli se k hangárům Dračí letky na vyhlášení výsledků. První tři výherci z každé kategorie obdrželi věcné ceny a výherci každé kategorie vyhlídkový let.

Děkujeme všem sponzorům za hodnotné dary:

Další fotografie najdete zde ->>
a nebo zde ->>

Drakiáda Trutnov

Drakiáda Trutnov Drakiáda Trutnov

Drakiáda Trutnov Drakiáda Trutnov

Drakiáda Trutnov Drakiáda Trutnov

.... příprava cen pro soutěžící, první místo, druhé místo .....

Drakiáda Trutnov Drakiáda Trutnov


 

Úspěch

Jan Nyklíček

Chceme tímto poděkovat novému členu klubu RC modeláři Trutnov  Janu Nyklíčkovi za reprezentování na soutěži v kategorii RCAS BASIC pořádané dne 28. 5. 2016 v Miskovicích za krásné 1. místo.


 

Otevírání letiště

Tak jsme se konečně sešli a otevřeli modelářské letiště na novou sezonu. Sice trošku pozdě, ale povedlo se. Do našich plánů sice nezapadala odpolední průtrž mračen, po které letiště chvíli připomínalo spíše plochu pro závodní čluny, ale nakonec se vyčasilo a došlo i na létání.

RC modeláři Trutnov RC modeláři Trutnov

RC modeláři Trutnov RC modeláři Trutnov

Na závěr jsme poseděli a opekli něco málo buřtů.

Další fotografie nejdete zde -->


 

Trutnov 7.5.2016

Sobotní odpoledne na letišti v Trutnově. Modeláři, kteří si vzali své modely a odvážili se za věru vzlétnout si s ním docela užili. Foukalo kolmo na dráhu a tak se do vzduchu dostali jen modely EPP, vrtulník a coptera. Ostatní to díky směru větru vzdali.

letiště Trutnov

letiště Trutnov letiště Trutnov

letiště Trutnov letiště Trutnov

letiště Trutnov letiště Trutnov

letiště Trutnov letiště Trutnov

letiště Trutnov

Na závěr dne nás poctilo svou návštěvou dvoumotorové letadlo Let L200 Morava. Krásná podívaná na přistávací letadlo, jejimž původním účelem mělo být aerotaxi.


 
Více článků...
duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Blížící se akce

Kalendář akci KLeMČR

V odkazu najdete všechny plánované akce KLeMČR pro rok 2021.


Statistiky

TOPlist